Jacky M Amsterdam

JACKY M - INSPIRED BY ALL THE INCREDIBLE WOMAN IN THE WORLD! 

Perustettu Amsterdamin kaupungissa 2018. Inspiraation lähteenä kaikki itseensä luottavat naiset, katsomatta ikään, koulutukseen tai ulkomuotoon. Uskalla olla oma itsesi. Olet aina kaunis! 

Me annamme sinulle luottamusta ja rohkeutta olla ulospäin suuntautunut, puoleensa vetävä ja ikoninen!

JACKY M, on uusi tyylikäs eurooppalainen ripsisarja. Se valmistetaan täysin Euroopassa, pois lukien ripsikuidut, mitkä valmistetaan parhaissa Korealaisissa ja Indonesialaisissa tehtaissa. Näistä maista tulevat maailman korkealaatuisimmat ripsikuidut. JACKY M kuidut ovat aina synteettisiä ja pinnoitettuja. JACKY M -sarjaan kuuluvat LASH LIFT -kestotaivutus, ONE BY ONE -klassiset ripset ja RUSSIAN VOLYME -volyymiripset. Sarjassa on kaikki mitä ripsien ammattimaiseen tekemiseen tarvitset ja kaikki uudet jutut tulevat mukaan sarjaan sitä mukaan kuin niitä kehitetään. Vaikka Jacky M on uusi, se löytyy jo ympäri maailmaa ja JACKY M -koulutukset ja tuotteet Suomessa saat vain meiltä. Tutustu tuotteeseen ja totea sen korkea laatu ja tyylikkyys.


Näytetään tuotteet 1-1 / 1


Make-up Cleaning Lotion

Make-up Cleaning Lotion

Rekisteröidy nähdäksesi hinnat!

Tuotemerkit

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Pidätämme oikeuden muuttaa ostotiedoissa olevia hintoja sekä laskutusehtoja.

Tilauksen toimitusaika- ja tapa 
Toimitamme läheykset pääsääntöisesti Matkahuollon kautta. Toimitusaika n. 3 arkipäivää. Matkahuolto
 jakopaketti 15,00€ alv 0%.
 Matkahuolto Jakopaketteja toimitetaan arkisin 8-16 välisenä aikana! Vakuutamme tuotteet puolestasi, vakuutus on 0,45% laskun loppusummasta, vakuutusmaksu lisätään rahtikuluihin!


Voinko tehdä muutoksia tilaukseeni?
Voimme tehdä muutoksia tilaukseesi, vain jos sitä ei olla ehditty käsittelemään. Ota mahdollisimman nopeasti yhteyttä asiakaspalveluumme
niin voimme tehdä mahdollisuuksien mukaan muutoksia! Asiakaspalvelu palvelee arkisin 10-16 välisenä aikana numerosta 0405561260.

Miten maksat tilauksesi
Verkkokauppatilauksissa ei voida ottaa huomioon henkilökohtaisesti sovittuja maksuehtoja. Verkkokauppatilaukset maksetaan aina Checkout maksupainikkeiden kautta.

Kun valitset maksun tiedot- sivulla Verkkopankki (Checkout) vaihtoehdon sinut ohjataan palveluun, josta voit valita tarjolla
olevista maksupainikkeista sinulle sopivan. Maksun jälkeen sinut ohjataan takaisin verkkokauppaan.

Tietoja maksutavoista: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Tilaus laskulla:
Tarjoamme kanta-asiakkaillemme mahdollisuuden tilata tuoteita myös laskulla. Näissä tapauksissa ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme 0405561260.
Asiakkaille jolla on maksuhäiriöitä, emme voi myöntää laskua, vaan asiakas maksaa tilauksensa etukäteen verkkopankissa.

Opiskelijoille emme voi myöntää laskua, vaan opiskelijat maksavat tilauksensa etukäteen verkkopankissa.


Voiko tilauksia tehdä puhelimitse tai s-postilla?
Katso edellä kohta: Tilaus laskulla. Asiakaspalvelu toimii ma-pe klo 10-16 numerossa 040 5561260. Meille voi myös lähettää viestin osoitteeseen asiakaspalvelu@nailstation.fi

Tavaraa saa palauttaa

Vain Nail Station suostumuksella. Tuotteen tulee olla avaamaton ja  alkuperäispakkauksessa ja palauttaja (=lähettäjä) maksaa rahdin.

Huom! Kaikkien tuotteiden palautusosoitteena on maahantuoja ja palautukset vain Nail Stationin luvalla.